Nieuwe naam

De nieuwe naam Be IT sluit aan bij onze nieuwe uitgangspunten. Het staat voor wie we zijn, maar vooral voor wie jij mag zijn; gewoon jezelf. Met ‘Be’ benadrukken we de focus op jou, als mens in in balans. Je bent trouw aan jezelf en je ambities. Kortom, we zorgen voor de juiste mens op de juiste plek.

Nieuw logo

Het logo van Be IT is het hart, de ziel en de basis van ons merk. Het is een simpele en krachtige weergave van onze daad- en slagkracht en no-nonsense aanpak. Het straalt niet alleen onze persoonlijke benadering, maar ook samenhang en balans. Be you, belong, be balanced. De punt tenslotte symboliseert de verbindende factor tussen mens en IT.

Nieuwe huisstijl

Bij een nieuwe naam en een nieuw logo hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl. Daarom gaan we vanaf nu verder met andere, herkenbare kleuren. Met deze kleuren onderscheiden we ons in de markt en laten we zien wie we zijn. Niet zomaar een doorsnee IT detacheerder, maar een bedrijf dat gaat voor vertrouwen en empowerment van klant en medewerker.

Meer weten?

Ben je op zoek naar een Azure of Cloud specialist? Of heb je hulp nodig bij het realiseren van je cloudomgeving? Met de juiste mensen, de juiste middelen en de juiste adviezen, realiseren we samen jouw ideale IT infrastructuur. Neem contact met ons op, dan maken we kennis.

Neem contact op