Over ons

.
Bij Be IT vinden we dat iedereen een werkgever verdient waar hij of zij écht op zijn plek zit. Waar het voelt alsof je betaald wordt voor wat je het allerliefste doet. Waar je je echt thuis voelt. Erbij hoort. Waar je wordt gezien. Als mens, als medewerker, als collega. Maar we gunnen je ook een baan met perspectief. Waarin je kansen krijgt om te groeien en mee te praten. Bij een werkgever waar je nooit meer weg wil. Die werkgever willen wij zijn. En die baan hebben we.

Be with us!

Ben je een IT’er met kennis, ervaring én passie? Voor werk, hobby’s en privéleven. Een ondernemende en eigenwijze IT’er die op zoek is naar verbetering en vernieuwing? Be with us!
We verbinden je aan de meest uitdagende IT projecten. Daarbij kijken we niet alleen naar de inhoud, maar vooral naar jou.

Maar er is ook tijd voor fun. Alles draait om balans, nietwaar? We organiseren leuke uitjes en zorgen voor interessante kennissessies. We bezoeken je regelmatig op je opdracht en spelen graag een potje tafeltennis tijdens onze donderdagmiddagborrel.

“Be IT zorgt altijd voor een goede balans. Naast het harde werken is er genoeg tijd voor fun”
Bas Pluim | Cloud Consultant

Een greep uit onze opdrachtgevers

Naast onze vacatures staan wij altijd open voor open sollicitaties!

Laten we kennismaken

Want succes maak je samen