Hoe het begon…

In eerste instantie solliciteerde ik op een functie waarbij ik uiteindelijk bij de klant in dienst zou gaan, maar ik wilde liever bij Be IT blijven. Dankzij de open en eerlijke communicatie en vele goede gesprekken met mijn Field Manager werd ik na mijn eerste opdracht geplaatst bij Innovam. 

Afwisselend werk bij verschillende opdrachtgevers

Vervolgens kon ik aan de slag bij Avantage. Hier beheerde ik samen met mijn team verschillende on-prem IT-omgevingen, maar werkte ik ook veel in de Cloud. Ik vind het leuk om afwisselend werk te doen en met zoveel mogelijk dingen bezig te zijn: van upgrades naar Exact tot het integreren van applicaties. 

Inmiddels heb ik al voor vijf verschillende opdrachtgevers gewerkt via Be IT. Nu werk ik al bijna een jaar als Systeembeheerder bij Conclusion. Hier beheer ik een deel van de infra van de ProRail-omgeving. 

Bijleren en groeien bij Be IT

Via Be IT behaalde ik verschillende certificaten, zoals MCSA, ITIL 4 en IT Fundamentals. Momenteel ben ik bezig met het behalen van mijn AZ-104 certificaat. Ik wil nog meer kennis opdoen in de praktijk. In de toekomst zou ik misschien de techniek iets meer willen loslaten en meer richting een leidinggevende functie willen, zoals Service Manager. 

Muziek maken én werken met plezier

Ik kom uit een muzikale familie en speel sinds mijn vijftiende fanatiek gitaar. Toentertijd heb ik dat mezelf aangeleerd, omdat ik het zo gaaf vond. Inmiddels heb ik in verschillende bands gespeeld, waarbij we muziek hebben uitgebracht, hebben getoerd over de hele wereld en videoclips hebben uitgebracht. 

Dankzij Be IT kan ik mijn muziek goed combineren met werk. Er wordt rekening gehouden met mijn muzikale leven, waardoor ik op vrijdag altijd met de band kan spelen. Een van de redenen waarom ik me vanaf dag een serieus genomen voel en het leven leuk blijft, zowel zakelijk als privé! 

Gitaar spelen | Be IT
“Vanaf dag één voel ik me thuis bij Be IT.”
Geoffrey | Systeembeheerder

Net als Geoffrey aan de slag bij Be IT?