“We werken nu ruim negen jaar intensief samen met Be IT. Op dit moment is het personeelstekort in alle sectoren enorm; het zal dus ook voor Be IT niet makkelijk zijn om aan mensen te komen. Maar wij zijn nog iedere keer positief verrast over het feit dat Be IT toch de juiste professionals weet te vinden,” vertelt Theo enthousiast.

Specifieke functies

Theo legt uit dat Axians voornamelijk op zoek is naar professionals die specifieke functies kunnen bekleden. “Dan moet je denken aan functies binnen engineering, servicemanagement of consultancy. Zo zijn we regelmatig op zoek naar systeembeheerders, procesmanagers en bijvoorbeeld servicemanagers.” Deze profielen deelt Axians dan ook herhaaldelijk met Be IT. Vanuit Be IT werken de professionals in klantenteams die verantwoordelijk zijn voor een aantal grote klanten van Axians. Dit zijn werkzaamheden die de Be IT’ers bij Axians uitvoeren:

  • Aansturen van een aantal klantteams
  • Verantwoordelijkheid dragen voor budgettering, forecast en Service Level Agreements (SLA’s)
  • Voorzitten van de Change Advisory Board (CAB)
  • Opstellen, onderhouden en afstemmen van de releasekalender
  • Optimaliseren van Information Technology Infrastructure Library (ITIL) werkprocessen
  • Toewijzen van tickets aan de juiste engineers en het inplannen van de engineers
  • Optimaliseren van (bedrijfsbrede) processen
  • Beheren van de serveromgeving
  • Beheren van de virtuele desktop-omgeving
  • Beheren van netwerk- en storage-omgevingen

Professionele kennis en kunde

Als we Theo vragen wat Axians zoekt in de mensen die voor hen komen werken, dan vertelt hij het volgende: “Enerzijds hebben wij kennis en kunde nodig, vaak op hele specifieke gebieden. Maar goede communicatieskills vinden we net zo belangrijk. En een stukje durven ondernemen. Axians is een netwerkorganisatie en onze businessunits bestaan uit grofweg 40-50 medewerkers met een eigen Profit en Loss. Dat de professionals vanuit Be IT ondernemend zijn, is dus een extra eis. Daarnaast is een match op persoonlijk vlak ook een pre.”

De klant snappen

“Tot op heden weet Be IT snel en efficiënt een goede match te vinden,” aldus Theo. “Vijai Jaddoe, de accountmanager vanuit Be IT, denkt op het juiste niveau met ons mee. Hij kent onze organisatie heel goed, weet wie we zijn, hoe we werken en wat voor type mensen we nodig hebben. En met deze kennis weet hij keer op keer een juiste professional te vinden.” Theo raadt andere ondernemers dan ook aan om met Be IT samen te werken. “De juiste mensen binnen het juiste profiel kunnen matchen en de snelheid daarvan, dat vinden wij – zeker in deze tijd – enorm uniek. Daarnaast snapt Be IT echt wie wij zijn als organisatie. Daarom kunnen we er altijd op vertrouwen dat we de juiste mensen krijgen. En dat is super belangrijk voor de continuïteit van de business. Wij hopen de samenwerking dan ook nog lang voort te zetten.”

Extra IT capaciteit nodig?

Ook bij Be IT geloven we in de mens achter de techniek. IT is een middel om je doelen te bereiken, maar het zijn de mensen die het doen. Daarom hebben we aandacht en oprechte belangstelling voor onze medewerkers en klanten. We kennen onze specialisten persoonlijk. We weten wat ze drijft, waar ze voor gaan. Daardoor kunnen we ze perfect matchen met jouw uitdaging.

We kijken verder dan de opdracht. Past de kandidaat echt bij jullie cultuur? Bij jullie werkprocessen? Ons doel is specialisten te leveren die je nooit meer kwijt wil. Dit doen we door samen te werken, samen te leren en samen te presteren. Want succes maak je samen. Maak daarom gauw kennis met onze ervaren specialisten, perfect passend bij jouw uitdaging. Ze ontwerpen en beheren jouw IT-omgeving. Zorgeloos en met gemak voor jou, zodat jij sneller én blijvend impact kan maken op de doelstellingen van jouw organisatie.

Op zoek naar de juiste IT-specialist?