About me

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen Be IT?
In mijn rol als Directeur steek ik veel energie in continue verbetering, vernieuwing en efficiency. Daarbij zoek ik graag de samenwerking op met alle collega’s. Ik ben ervan overtuigd dat aandacht voor en oprechte belangstelling in mensen een belangrijke sleutel zijn voor succes. Want succes maak je samen.

Wat vind je het leukste aan jouw functie?
Geen dag is hetzelfde. Korte termijn kansen of uitdagingen en lange termijn oplossingen bedenken zijn dagelijkse kost. Altijd bezig met mensen en het maken van verbinding. Dat is wat mij veel energie geeft.

Wat zijn je ambities?
Dagelijks nog ben ik blij met de kansen die ik heb gekregen en de keuze die ik heb gemaakt om in 1998 te gaan ondernemen. De ambitie om een mooie organisatie neer te zetten waar mensen zichzelf kunnen zijn, kunnen groeien en samen successen kunnen vieren staat nog steeds als een huis. Supermooi om je eigen enthousiasme hierover over te brengen aan anderen, die op hun beurt ook weer dit enthousiasme aan hun omgeving laten zien.

Wat doe je in je vrije tijd?
Tennissen, wielrennen en ik wandel graag in de uitgestrekte natuur of langs het strand. Ik zoek ook graag de gezelligheid op bij en met mijn gezin, familie en vrienden.

Wat eet je het liefst?
Als ik er zo over nadenk  heb ik geen specifieke voorkeuren. Ik probeer graag iets nieuws uit, zeker als het gemaakt is van pure producten. De wereldkeuken is daarom mijn favoriet.

Waar zou je nog eens graag naartoe willen?
Australië en Nieuw Zeeland

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Een F1 race

Wat is jouw levensmotto?
Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn is wat je doet.

Net als Frank aan de slag bij Be IT?

Ontmoet onze Be IT Specialisten