About me

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen Be IT?
Als Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het contact met zowel bestaande als nieuwe klanten. Ik adviseer mijn klanten over de controleerbaarheid en toekomstgerichtheid van hun IT infrastructuur. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het vinden van uitdagende IT-projecten voor onze consultants, zodat zij zich verder kunnen blijven ontwikkelen in een passende omgeving.

Wat vind je het leukste aan jouw functie?
Bij Be IT is geen dag hetzelfde. Ik heb veel contact met zowel mijn klanten als de IT specialisten. Ook vind ik het een uitdaging om een klant zo goed mogelijk te helpen. En ik word natuurlijk heel blij als ik een mooie match kan maken tussen een professional en een klant, waardoor die elkaar kunnen versterken.

Wat zijn je ambities?
Ik wil heel graag groeien in mijn huidige rol. En ik droom van een eigen team van IT-accountmanagers, dat ik kan meenemen in mijn passie voor het vak.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik hou van lekker eten, dus je vindt me geregeld in een leuk restaurant. Maar ook een feestje of gezellige borrel met vrienden sla ik niet af. Daarnaast ben ik gek op citytrips en verre reizen.

Wat eet je het liefst?
Met sushi maak je mij heel gelukkig. En bijna alle gerechten uit de Aziatische, Mexicaanse, Arabische en Italiaanse keuken toveren een grote lach op mijn gezicht.

Waar zou je nog eens graag naartoe willen?
Jordanië, Myanmar, Brazilië, India… Mag ik nog even doorgaan?

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Voor een ticket en een koffer/backpack naar een gave bestemming.

Wat is jouw levensmotto?
Je kan alles, tot het tegendeel bewezen is. Als je er zelf maar in gelooft.

Net als Demi aan de slag bij Be IT?

Ontmoet de rest van het team