Wat zijn jouw werkzaamheden binnen Be IT?
Ik doe veel HR-taken, denk hierbij aan in- en uitdienstmeldingen, contractmanagement, het begeleiden van langdurige zieke en de trainingen inplannen voor de medewerkers. Wij zijn als organisatie ISO-gecertificeerd en daarvoor ben ik de kwaliteitsmanager, dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het opzetten, documenteren, invoeren en onderhouden van het managementsysteem.  En als laatste heb ik de leuke taak om samen met mijn collega Cynthia leuke personeelsfeestjes en kennissessies te organiseren.

Wat vind je het leukste aan jouw functie?
De veelzijdigheid, het contact met zowel de medewerkers en klanten en het belangrijkste nog wel is het kunnen ondersteunen van mijn directe collega’s.

Wat zijn je ambities?
Om meer kennis op te doen op het gebied van HR en daarin verder te groeien. Afgelopen jaar heb ik via Be IT een opleiding HRM kunnen volgen via NCOI. Door de goede werk/privé balans die wij hebben en de goede ondersteuning met HR-vraagstukken vanuit mijn manager was dit goed te doen naast fulltime werken.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ben in september bevallen van een zoontje dus in mijn vrije tijd ga ik graag met hem wandelen. Daarnaast hou ik van borrelen met vrienden, shoppen en weekendjes weg.

Wat eet je het liefst?
Ik vind heel veel lekker maar ik hou echt van vis. Denk aan sushi, kibbeling, broodje gerookte zalm.

Waar zou je nog eens graag naartoe willen?
Ik wil heel graag nog een keer naar Costa Rica, het Noorderlicht en naar de zoutvlaktes in Bolivia.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Goede koffie!

Wat is jouw levensmotto?
Waar een wil is is een weg.

Net als Puck aan de slag bij Be IT?

Ontmoet de rest van het team