Succes maak je samen

Bij Be IT geloven we in de mens achter de techniek. IT is een middel om je doelen te bereiken, maar het zijn de mensen die het doen. Daarom hebben we aandacht en oprechte belangstelling voor onze medewerkers en onze klanten. We kennen onze specialisten persoonlijk. We weten wat ze drijft, waar ze voor gaan. Daardoor kunnen we ze perfect matchen met jouw uitdaging.

Want we kijken verder dan de opdracht. Past de kandidaat echt bij jullie cultuur? Bij jullie werkprocessen? Ons doel is specialisten te leveren die je nooit meer kwijt wil. Dit doen we door samen te werken, samen te leren en samen te presteren. Want succes maak je samen.

Lees ons verhaal

Dit zijn wij

Be IT is meer dan een IT detacheerder. Wij leveren niet alleen inhoudelijke specialisten. Wij leveren inhoudelijke én culturele verbinding. Tussen mensen, organisaties en de meest uitdagende cloudinfrastructuur projecten. Dat is wie we zijn. En waar we voor staan.

Maar we zijn er ook om onze medewerkers en klanten met meer plezier te laten werken. En om bij te dragen aan persoonlijke en professionele groei. Zodat we samen succes blijven maken.

Onze specialisten

Ricardo

Ik ben voor onze klanten verantwoordelijk voor het beheren en monitoren van servers én voor het installeren en updaten van applicaties op servers.

Lees meer

Geoffrey

Ik ben altijd bezig met mijn ontwikkeling op het gebied van IT. Dit doe ik door het behalen van nieuwe Microsoft certificeringen.

Lees meer
Kantoor Be IT
BE YOU
“Bij Be IT spreken ze onze taal, dat maakt dat we snel kunnen schakelen.”
Lisa | HR Manager

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Frank Konijnenbelt | Be IT

Laten we kennismaken

Want succes maak je samen