Be. rewarded

Als onderdeel van het Be IT team kun je uiteraard rekenen op een passend salaris. Maar dat is niet alles. We willen dat je de vrijheid hebt om te reizen en je werk comfortabel te doen. Daarom bieden we je de keuze tussen een leaseauto, inclusief tankpas, of een royale reiskostenvergoeding.

Bij Be IT hechten we veel waarde aan een gezonde balans tussen werk en privé. Daarom geniet je van 28 welverdiende vakantiedagen, met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen. Bovendien ontvang je 8,33% vakantiegeld, wat gelijk staat aan een heel extra maandsalaris. Zo kun je echt ontspannen en genieten van je welverdiende vrije tijd.

Kunnen groeien

 

We geloven ook in jouw potentieel en willen je helpen groeien. Daarom bieden we volop doorgroeimogelijkheden. Met ons gerichte opleidingstraject en 5 studiedagen per jaar kun je je vaardigheden verder ontwikkelen en je kennis vergroten. Je toekomst is  ook belangrijk voor ons, daarom zorgen we voor een goede pensioenregeling. We willen dat je met vertrouwen de volgende fase van je leven ingaat, wetende dat je financiële zekerheid hebt.

En laten we de extra beloningen niet vergeten. Als je een nieuwe Be IT’er aanbrengt, kun je een aantrekkelijke bonus verdienen die kan oplopen tot maar liefst € 2000. We moedigen je aan om je netwerk te delen en te laten groeien, terwijl je beloond wordt voor je inspanningen.

Bekijk de mogelijkheden bij Be IT
Wielrennen | Roy Bes | Be IT
“Ik ben blij dat ik bij Be IT de ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen.”
Roy Bes | Cloud Engineer

Een open sollicitatie versturen kan altijd!

Laten we kennismaken

Want succes maak je samen