Wat zijn jouw werkzaamheden binnen Be IT?
Als Online Marketeer stel ik continu de vragen; Hoe kunnen we onze doelgroepen het beste bereiken? Hoe zorgen we voor een fijne klantbeleving? En halen we voldoende groei uit onze inspanningen?

Iets concreter, houd ik mij bezig met:

  • Opzetten, optimaliseren en beheren van online campagnes (LinkedIn, Facebook, Google)
  • E-mailmarketing en marketing automation
  • Analyseren en interpreteren van datastromen en statistieken
  • Copywriting
  • Zoekmachineoptimalisatie

Wat vind je het leukste aan jouw functie?
Dat mijn functie erg divers is! Ik vind het leuk om ideeën om te zetten in mooie projecten met passende teksten, designs en (online) campagnes.

Ook duik ik graag in datastromen om zo slimme beslissingen te nemen. Heel leuk al die teksten, designs en campagnes, maar het moet ook wat opleveren..

Wat zijn je ambities?
Ik wil mezelf de komende jaren verder ontwikkelen als data-gedreven marketeer. Ook lijkt het mij gaaf om leiding te geven aan een team van online marketeers. En over 5 jaar wil ik schaakmeester zijn.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik veel met sport bezig. Ik hockey, squash en doe aan wielrennen. Ook ben ik veel met schaken bezig. En ik vind het heerlijk om op zondag op de bank te ploffen met een goede voetbalwedstrijd aan.

Wat eet je het liefst?
Een lekkere, pikante Thaise curry vind ik heerlijk! Sowieso houd ik erg van de Aziatische keuken.

Waar zou je nog eens graag naartoe willen?
Patagonië, en eigenlijk heel Zuid-Amerika, staat hoog op mijn verlanglijstje. Maar ook Noorwegen en Zweden lijkt me mooi om heen te gaan.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Voor een goede sportwedstrijd. Is er midden in de nacht een belangrijke voetbal of tenniswedstrijd op tv? Dan mag je mij zeker wakker maken.

Wat is jouw levensmotto?
Ga aan de slag en doe dingen!

Net als Tim aan de slag bij Be IT?

Ontmoet de rest van het team