Wat zijn jouw werkzaamheden binnen Be IT?

Binnen Be IT ben ik verantwoordelijk voor verschillende dingen op het gebied van projectleiding. Zo doe ik onder andere de planning binnen de afdeling Managed Services. Ook beheer ik enkele klant- en interne projecten. Be IT is continu bezig om zichzelf te verbeteren. Ik kijk bijvoorbeeld naar onze processen en hoe we die kunnen optimaliseren. Nu we door de pandemie meer thuis zijn gaan werken, kijk ik ook naar de overstap naar digitaal bellen. Hierdoor blijven we altijd goed bereikbaar, waar we ook werken.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor jou uit?

Geen dag is voor mij hetzelfde. Voor de verschillende projecten heb ik vaak contact met de IT’ers, leveranciers en klant. Dit wisselt en afhankelijk van de projecten verschilt ook de frequentie daarvan. Ik plan tevens zaken in bij medewerkers van Managed Services voor de dagen die daarop volgen. Daarnaast ben ik natuurlijk bezig met onze interne projecten. Hier doe ik o.a. onderzoek voor, ga ik met medewerkers in gesprek en schrijf ik voorstellen/advies documenten.

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

De diversiteit. Ik vind het leuk om met verschillende dingen bezig te zijn, zodat je de nodige afwisseling in je werk hebt. Ook vind ik het leuk om bezig te zijn met verbeteringen en hierdoor te puzzelen in hoe het nóg beter kan.

Kan je ’s nachts wakker maken voor?

Een puppy. Die wil ik nog heel graag…

Wat doe je in jouw vrije tijd?

Ik heb een eigen paard, waar ik veel van mijn vrije tijd aan kwijt ben. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om ook buiten het werk om dingen te organiseren, zoals bijvoorbeeld uitjes met vrienden of familie (escaperoom, bowlen, pretpark). Ook met een wandeling door een mooi natuurgebied maak je mij erg blij. Dan neem ik vaak mijn camera mee om wat toffe plaatjes te schieten.

Wat eet je het liefste?

Ik ben erg fan van rijstgerechten, zoals sushi of curry.

Waar zou je nog eens heel graag naartoe willen?

Ik heb nog best wat landen op mijn to-go lijstje staan. Van verre landen als Australië tot een roadtrip maken binnen een land als bijvoorbeeld Italië. Hier ben ik wel een paar keer geweest, maar dan kom je altijd alleen op de bekende plekken. Met een roadtrip zie je veel meer van het land!

Net als Lois aan de slag voor Be IT?

Laten we kennismaken!

We willen graag weten wie je bent.