Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik begin iedere dag standaard met een lekkere kop koffie. Daarna check ik mijn mailbox, om te zien of die goeie kandidaat die ik heb benaderd heeft gereageerd. Daarnaast check ik onze recruitment mailbox regelmatig om te kijken of er sollicitaties zijn binnen gekomen. En ik heb iedere dag kort overleg met het Sales- en Marketingteam. Zo weten we van elkaar wat er speelt en waar we ons mee bezig gaan houden. Daarna begin ik met het zoeken van geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures. Ik ben eigenlijk altijd op zoek naar goede Azure en M365 specialisten.

Na enkele goede IT’ers te hebben gesproken, komt om half 11 de eerste afspraak aan op kantoor. Aan het einde van het gesprek geef ik de kandidaat een rondleiding door het kantoor. Het is inmiddels half twaalf en ik zie dat ik enkele gemiste oproepen heb. Ik bel gelijk terug en het blijkt dat er weer een collega mag starten bij één van onze opdrachtgevers. Daar doe ik het voor!

Tijd voor lunchpauze! Na de lekkere lunch gaan we een lekker potje tafelvoetballen óf tafeltennissen om de energie en focus weer terug te krijgen. Voor de middag staat een volgende afspraak met een kandidaat op de agenda. Om half vier teken ik het contract met deze sollicitant. Ik ga gelijk aan de slag met het opmaken van zijn CV. Hierna check ik weer mijn mailbox en onze wervingstools. Er zijn vragen binnengekomen over een vacature. Ik reageer direct en mijn antwoord zorgt ervoor dat ik de volgende dag alweer een sollicitatie binnen heb. Mijn nieuwe werkdag begint goed!

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

Het leukste aan mijn functie vind ik om een kandidaat te helpen naar een nieuwe stap in zijn of haar IT carrière. Zij krijgen de mogelijkheid om door te groeien. Hier krijg ik hier enorm veel energie van. Ik begeleid kandidaten naar de leukste baan in de IT. Daarnaast is elke dag is weer anders. Aangezien ik zelf ook nog werkzaam ben als System Engineer kan ik een goeie selectie maken op zowel persoonlijk als technisch gebied. Dit levert ook leuke gesprekken op.

Wat doe je in jouw vrije tijd?

Ik breng graag tijd door met mijn gezin. Daarnaast speel ik graag op de PlayStation 5 of Nintendo Switch. Ik sleutel graag aan auto’s en kijk ik graag voetbal!

Wat eet je het liefste?

Hachee 😉

Waar zou je nog eens heel graag naartoe willen?

Italië (Lago Maggiore)

Aan de slag voor Be IT? Kom eens een kop koffie drinken met Jeffrey!

Laten we kennismaken!

We willen graag weten wie je bent.