Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Ik werk als Cloud Engineer bij verschillende klanten. De werkzaamheden verschillen per klant. De ene keer heb ik bijvoorbeeld proactieve beheerdienst. Ik hou me dan vooral bezig met het monitoren van alle systemen en het oplossen/voorkomen van storingen. De andere keer hou ik mij bezig met back-up controles.

Mijn overige dagelijkse werkzaamheden zijn o.a. derdelijns tickets behandelen en meewerken aan diverse projecten. Wanneer het iets rustiger is, ben ik bezig met mijn ontwikkeling op het gebied van IT. Dit door bezig te zijn met mijn Microsoft certificeringen.

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

Geen dag is hetzelfde, dat vind ik zo mooi aan dit vak! Ook de veranderingen binnen het IT-landschap zorgen ervoor dat mijn job interessant blijft. Hierdoor word ik genoeg geprikkeld om mezelf, buiten mijn comfortzone, te blijven ontwikkelen. Wat ik het mooie aan de detachering vind is om bij verschillende klanten werkzaam te zijn en hierdoor de mogelijkheid krijg om in verschillende keukens te kijken

Kan je ’s nachts wakker maken voor?

Sushi

Wat doe je in jouw vrije tijd?

In mijn vrije tijd geniet ik volop van mijn gezin. Ik ben getrouwd en heb een zoontje van bijna 3 jaar oud. Daarnaast is mijn passie muziek maken. Ik speel gitaar in een band waarmee ik ook regelmatig wereldwijd optredens doe!

Wat eet je het liefste?

Aziatisch eten blijft mijn favoriet. Mijn moeder is geboren op Java en mijn vader is Nederlands. Indonesisch eten staat op een gedeelde eerste plaats samen met Japans eten.

Waar zou je nog eens heel graag naartoe willen?

Bali, Japan en de USA.

Bekijk meer IT Specialisten

Richard

Gaan werken als gedetacheerde is echt een van de betere stappen die ik carrière technisch heb gezet. Je doet veel ervaring op, hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Lees meer

Ricardo

Ik ben voor onze klanten verantwoordelijk voor het beheren en monitoren van servers én voor het installeren en updaten van applicaties op servers.

Lees meer

Net als Geoffrey aan de slag bij Be IT?

Laten we kennismaken

Want succes maak je samen