Wat zijn jouw werkzaamheden binnen Be IT?

Heel divers en afhankelijk van het project waar ik werk, kunnen de werkzaamheden verschillen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van nieuwe werkplektypes tot het opnemen van de telefoon. Daarnaast probeer ik mijzelf ook up-to-date te houden door het behalen van certificeringen, bijvoorbeeld van Microsoft.

Hoe ziet werkdag er voor jou uit?

Van tickets registreren tot vraagbaak zijn voor de Servicedesk, het bouwen aan de serverzijde of het ontwikkelen van nieuwe werkplektypes. Ik ben erg breed inzetbaar!

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

De afwisseling en de uitdaging. Elke dag is anders en kan er dus ook wat voorvallen waar ik nog geen ervaring mee heb. Dat vind ik persoonlijk het leukst!

Kan je ’s nachts wakker maken voor?

Shabu Shabu

Wat doe je in jouw vrije tijd?

Ik ben veel met techniek bezig, denk daarbij bijvoorbeeld aan het optimaliseren van het thuisnetwerk met behulp van open source software. Zo probeer ik om functionaliteiten te krijgen die de fabrikant officieel niet ondersteunt(mesh). Daarnaast ook sleutelen aan computers met verschillende besturingssystemen zoals: Linux, ChromeOS of Windows.

Verder game ik graag samen met mijn vriendin en vrienden. Dus je ziet mij vaak met een controller in mijn hand.

Wat eet je het liefste?

Japans en Italiaans, van sushi en yakitori tot pasta en pizza!

Waar zou je nog eens heel graag naartoe willen?

Japan lijkt me een heel mooi land om nog eens te bezoeken. De techniek, natuur en cultuur lijken mij zaken die je eens gezien moet hebben.

Net als Donovan waarde toevoegen bij Be IT?

Laten we kennismaken!

We willen graag weten wie je bent.