Wat zijn jouw werkzaamheden binnen Be IT?
Dat zijn er best veel, maar in een notendop: ik hou mij binnen Be IT o.a. bezig met marketing en de (interne) communicatie. Ik hou onze medewerkers (zowel op kantoor als in het veld) op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het bewaken van onze huisstijl. Ik ben dus van de huisstijlpolitie ;-). Verder hou ik me bezig met contentcreatie, offline marketing (bedenken, ontwerpen van bijvoorbeeld gadgets), organiseer ik samen met Puck personeelsuitjes, kennissessies etc. én ben ik druk met grafisch werk/websitebeheer.

Wat vind je het leukste aan jouw functie?
Dat geen dag hetzelfde is. Ik heb veel ad hoc werk, dat maakt het leuk een uitdagend. Daarnaast is het een functie waarin je altijd blijft leren en jezelf kan ontwikkelen.

Wat zijn je ambities?
Om mezelf uiteindelijk verder te ontwikkelen binnen het grafische werk. Maar dat is op het gebied van werk ;-). Privé zijn mijn ambities om een goede balans te vinden tussen werk en privé (aan Be IT zal het niet liggen) én om verder te groeien op het gebied van dressuur (ja, ik ben een paardenmeisje…).

Wat doe je in je vrije tijd?
Niet echt verrassend… ik rij dus paard. Ik les wekelijks op een manege, rij daarnaast 2-3 keer per week een (uitdagend) paard voor iemand en pak maandelijks een buitenrit of cross/springles mee. Maar dat alles naast de leuke dingen die ik doe met mijn gezin en de gezellige avonden met vrienden/vriendinnen. Lekker eten, drinken, kletsen… of een weekendje weg. Mocht ik nou écht nog tijd over hebben dan klus ik wat in huis (of op kantoor).

Wat eet je het liefst?
Goede sushi/sashimi (alleen zalm en tonijn). Maar in de winter maak je me ook echt gelukkig met een bord boerenkool met worst en spekjes.

Waar zou je nog eens graag naartoe willen?
Ik heb nog wel wat op mijn bucketlist staan…. Ik zou graag te paard IJsland willen verkennen! Dat lijkt me zo magisch! Maar je mag me ook naar Bora Bora sturen voor een weekje rust. Nieuw Zeeland staat ook op mijn lijstje, maar dan wel via Australië zodat ik even langs mijn vader kan.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Je kan me ’s nachts beter niet wakker maken ;-), maar als je het dan toch doet, laat het dan voor een volle maan rit te paard zijn op het strand.

Wat is jouw levensmotto?
Never give up

Terug naar teamoverzicht

Net als Cynthia aan de slag bij Be IT?

Ontmoet de rest van het team